Pris og funksjoner

Det er gratis å få tilgang til Jyb både som jobbsøker og bedrift.

For jobbsøkere er appen og alle funksjoner på Jyb gratis. For bedrifter er de fleste funksjoner gratis og det er også betalte funksjoner for å forenkle rekrutteringen. Se funksjoner for bedrifter under.

Vanlig stilling

Legg ut en stilling som blir synlig for jobbsøkere som sveiper gjennom jobber i byen og bransjen stillingen er plassert i.

Tilgang til jobbsøkere

Du får tilgang til jobbsøkere på Jyb som har satt sin profil som "synlig" for alle. Vanlige stillinger vil også kun bli synlige for disse jobbsøkerne.

Sveip gjennom jobbsøkere

Vis interesse eller hopp over 1 og 1 av synlige jobbsøkere i byen og bransjen dere velger.

Match, chat og følg opp

Når det er en gjensidig interesse mellom deg og jobbsøkeren blir det en match. Da åpnes det en chat hvor du og teamet ditt kan starte dialogen med kandidaten.

Målrettet stilling

Stillingen blir sendt via notifikasjon rett til kandidater innenfor målgruppen du ønsker å treffe. Du kan selv velge preferanser for målgruppen fra vårt filter.

Tilgang til alle kandidater

Stillingen deres kan potensielt nå alle jobbsøkere og kandidater på Jyb, også de som har satt sin profil som "skjult".

Få opp interesserte kandidater

Du slipper å sveipe. Du vil automatisk få tilgang til interesserte kandidater og kan se hele profilen.

Betal kun for resultatene

Du betaler kun fra 129 kr per kandidat som viser interesse, og du velger selv hvor mange kandidater du ønsker interesse fra. Start og stopp når du vil.

Test ut pris og filter for målrettet stilling her


Dette sier bedriftene om Jyb

Vi testet ut funksjonen «målrettet stilling» på Jyb, og så tydelig potensiale til denne funksjonen etter å ha fått flere kandidater som passet til filteret vi valgte. Funksjonen er meget brukervennlig og sørget for at vi kom i kontakt med kandidatene raskere enn andre lignende løsninger. Jyb har hjulpet oss med å finne kandidater som vi vanligvis ikke finner på LinkedIn.
Martin
Partner / Headhunter
Vi er så fornøyde med Jyb! Vi har savnet en slik lettvint og effektiv løsning. Vi får direkte kontakt med aktuelle kandidater og prosessen går mye raskere enn ved eventuelle andre løsninger. Vi har både fått kontakt med flere kandidater, i tillegg til at opptil flere har blitt ansatt hos oss.
Takk for at dere gjør en slik god jobb!
Elisabeth
Tidligere Recruitment Manager DS
Som innovativt selskap er vi alltid ute etter spennende metoder å finne kandidater.
Jyb er et godt verktøy for nettopp det!
AYR logo Simen A. W. Olsen
Simen
Salgsdirektør
Vi rekrutterer normalt gjennom Finn.no eller via rekrutteringsselskap. Med Jyb var prosessen rask og effektiv. Jeg kom i kontakt med en interessert kandidat, som en kort uke senere var på intervju og som jeg ansatte. Normalt tar rekrutteringsprosessen mye lenger tid. Jyb er lett og raskt å komme i gang med og å bruke, og man blir satt i direkte kontakt med kandidater som har relevant erfaring og utdannelse. Jeg vil absolutt anbefale andre arbeidsgivere å bruke Jyb.
Paul
Tidligere Country Manager
Etter å ha brukt Jyb aktivt i noen måneder har jeg fått tak i mange gode kandidater og gjennomført flere ansettelser! Jyb er en spennende kandidatplattform som jeg kommer til å fortsette å bruke aktivt fremover!
Christian
Partner og Headhunter
Vi er et rasktvoksende selskap. Man må finne sultne folk og de riktige folkene. Med Jyb får man en uformell prat. Tid er penger og om man klarer å kutte ned på 50 prosent av intervjuene, men fortsatt får fanget gullfuglen har man spart nettopp tid – og penger.
Det opplever vi at vi gjør ved å bruke Jyb!
Dennis
Styreleder
Vi har fire nye ansatte som har kommet via deres systemer. Dette er fire ansatte vi sikkert ikke hadde fått fatt i uten Jyb! Takk for nytenkende rekruttering og et supert alternativ til den tradisjonelle søkerbasen.
Leon
Salgssjef
Prosessen fra vi matchet med jobbsøkeren på Jyb til vi gjorde ansettelsen gikk ganske raskt. Vi startet dialogen via chat i Jyb – så over CV, tok en kaffe og hadde et litt «dypere» intervju, og etter det var vi helt sikre på at dette var noen vi ville satse på. Kontakten med relevante profiler oppnås raskere og prosessen går fortere sammenlignet med andre rekrutteringsløsninger.
Fredrik
Daglig leder