Koster det noe å bruke Jyb?

Det er gratis å få tilgang til Jyb både som jobbsøker og bedrift.

For jobbsøkere er appen og alle funksjoner på Jyb gratis. For bedrifter er det gratis tilgang, eller de kan velge Premium-tilgang og målrettede stillinger for bedre resultater. Se funksjoner for bedrifter under.


 

Gratis vs. Premium

Gjelder kun bedrifter

Utforsk kandidater

Se gjennom alle kandidater på Jyb, og sporadisk kom over kandidater som har vist interesse for stillingene deres.

Bruk chat

Send meldinger via chat-funksjonen i Jyb med kandidatene du har matchet med.

Prøv Jyb med gratis bruker

Se kun interesser

Få enkel og direkte tilgang til alle kandidater som har vist interesse for stillingene deres med en gang.

Få mobilnummer og mail

Få automatisk opp mobilnummer og mail til alle kandidater dere matcher med - i tillegg til chat.

Les mer om Premium


 

Vanlig stilling vs. Målrettet stilling

Gjelder kun bedrifter

Vanlig stilling

Legg ut en stilling som blir synlig for jobbsøkere som sveiper gjennom jobber i byen og bransjen stillingen er plassert i.

Tilgang til jobbsøkere

Du får tilgang til jobbsøkere på Jyb som har satt sin profil som "synlig" for alle. Vanlige stillinger vil også kun bli synlige for disse jobbsøkerne.

Sveip gjennom jobbsøkere

Vis interesse eller hopp over 1 og 1 av synlige jobbsøkere i byen og bransjen dere velger.

Match, chat og følg opp

Når det er en gjensidig interesse mellom deg og jobbsøkeren blir det en match. Da åpnes det en chat hvor du og teamet ditt kan starte dialogen med kandidaten.

Målrettet stilling

Stillingen blir sendt via notifikasjon rett til kandidater innenfor målgruppen du ønsker å treffe. Du kan selv velge preferanser for målgruppen fra vårt filter.

Tilgang til alle kandidater

Stillingen deres kan potensielt nå alle jobbsøkere og kandidater på Jyb. En målrettet stilling vil også nå de som har satt sin profil som "skjult".

Få opp interesserte kandidater

Du slipper å sveipe. Du vil automatisk få tilgang til interesserte kandidater med mobilnummer og email.

Betal kun for resultatene

Du betaler kun fra 129 kr per kandidat som viser interesse, og du velger selv hvor mange kandidater du ønsker interesse fra. Start og stopp når du vil.

Prøv filteret gratis


Dette sier bedriftene om Jyb

Vi testet ut funksjonen «målrettet stilling» på Jyb, og så tydelig potensiale til denne funksjonen etter å ha fått flere kandidater som passet til filteret vi valgte. Funksjonen er meget brukervennlig og sørget for at vi kom i kontakt med kandidatene raskere enn andre lignende løsninger. Jyb har hjulpet oss med å finne kandidater som vi vanligvis ikke finner på LinkedIn.
Se artikkelen
Martin
Partner / Headhunter
Vi rekrutterer normalt gjennom Finn.no eller via rekrutteringsselskap. Med Jyb var prosessen rask og effektiv. Jeg kom i kontakt med en interessert kandidat, som en kort uke senere var på intervju og som jeg ansatte. Normalt tar rekrutteringsprosessen mye lenger tid. Jyb er lett og raskt å komme i gang med og å bruke. Jeg vil absolutt anbefale andre arbeidsgivere å bruke Jyb.
Les intervjuet
Paul
Tidligere Country Manager
Vi er nødt til å være innovative og sørge for å være tilstede der kandidaten er, og så et potensiale for å tiltrekke nye talenter. I dag bruker samtlige rekrutterere Jyb daglig. Målretting på Jyb gjør det lettere for oss å finne den riktige målgruppen fra første stund. Hvis du har en stilling som krever en spesiell type utdannelse eller erfaring, så kan du finne de kandidatene på Jyb.
Se hele videointervjuet
Sindy
Rekrutterer
Som innovativt selskap er vi alltid ute etter spennende metoder å finne kandidater.
Jyb er et godt verktøy for nettopp det!
Les NRK-artikkelen
AYR logo Simen A. W. Olsen
Simen
Salgsdirektør
Etter å ha brukt Jyb aktivt i noen måneder har jeg fått tak i mange gode kandidater og gjennomført flere ansettelser! Jyb er en spennende kandidatplattform som jeg kommer til å fortsette å bruke aktivt fremover!
Christian
Partner og Headhunter
Vi er et rasktvoksende selskap. Man må finne sultne folk og de riktige folkene. Med Jyb får man en uformell prat. Tid er penger og om man klarer å kutte ned på 50 prosent av intervjuene, men fortsatt får fanget gullfuglen har man spart nettopp tid – og penger.
Det opplever vi at vi gjør ved å bruke Jyb!
Dennis
Styreleder
Prosessen fra vi matchet med jobbsøkeren på Jyb til vi gjorde ansettelsen gikk ganske raskt. Vi startet dialogen via chat i Jyb – så over CV, tok en kaffe og hadde et litt «dypere» intervju, og etter det var vi helt sikre på at dette var noen vi ville satse på. Kontakten med relevante profiler oppnås raskere og prosessen går fortere sammenlignet med andre rekrutteringsløsninger.
Les intervjuet
Fredrik
Daglig leder
Vi har fire nye ansatte som har kommet via deres systemer. Dette er fire ansatte vi sikkert ikke hadde fått fatt i uten Jyb! Takk for nytenkende rekruttering og et supert alternativ til den tradisjonelle søkerbasen.
Leon
Salgssjef
Vi er så fornøyde med Jyb! Vi har savnet en slik lettvint og effektiv løsning. Vi får direkte kontakt med aktuelle kandidater og prosessen går mye raskere enn ved eventuelle andre løsninger. Vi har både fått kontakt med flere kandidater, i tillegg til at opptil flere har blitt ansatt hos oss.
Takk for at dere gjør en slik god jobb!
Elisabeth
Tidligere Recruitment Manager DS
Vi har ansatt flere gjennom Jyb. siden 2017 har vi ansatt 5 personer som har blitt gode ansatte, en ble teamleder og meget lukrativ. Rekruttering innen direktesalg har mange utfordringer som er vanskelige å løse, men med Jyb har det blitt enklere å finne folk som gjør en innsats.
Martin Stadheim
Salgssjef

Du og 1.800 andre bedrifter har startet her

Lag gratis bruker og legg ut stilling i dag

 

Lurer du på noe? 🤔💭

 

Uansett hva – bare bruk vår chat, eller kontakt oss på 922 90 699 eller jyb@jyb.no 😊💡