Hvordan Sector Alarm finner kandidater på Jyb

Se intervjuet med Sindy fra Sector Alarm om deres erfaring av rekruttering med Jyb.

Jyb er en ny norsk plattform som gjør det enklere for bedrifter og jobbsøkere å komme i kontakt med hverandre. Det er en app for jobbsøkere og webløsning for bedrifter, hvor de kan matche med hverandre og starte dialogen direkte via Jyb. Det er hittil mer enn 40.000 jobbsøkere og 2.000 bedrifter i Norge som har gratis bruker på Jyb.

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

 

Her er et intervju med Sindy, rekrutterer i Sector Alarm, som forteller om deres erfaring av å bruke Jyb for å finne gode kandidater enklere og raskere.

  Fortell litt om Sector Alarm

Sector Alarm ble etablert i 1995 og har siden den gangen utviklet seg til å bli Europas nest største innenfor alarmselskap. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Sector Alarm, som har hovedkontor i Oslo har over 530.000 kunder og over 2.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania og Frankrike.

  Hvorfor er det viktig for dere å finne gode kandidater

Det viktigste for oss er å skape en god og trygg arbeidsplass hvor medarbeiderne er hovedingrediensen for å nå målsetningene til selskapet. Derfor er det avgjørende for oss at vi får de riktige menneskene som har de rette verdiene og holdningene for å sikre dette.

  Hvorfor begynte dere å bruke Jyb?

Vi var veldig tidlige ute å ta i bruk Jyb, og begynte først og fremst fordi vi så et potensiale for å tiltrekke nye talenter. Vi er nødt til å være innovative og sørge for å være tilstede der kandidaten er. I dag bruker samtlige rekrutterere Jyb, og vi går gjennom systemet daglig.

  Hvordan har Jyb bidratt til å gjøre rekruttering enklere?

Rekruttering via Jyb er en veldig enkel prosess. Vi bare legger ut en jobb og får opp kandidater som er interesserte. Det er både lettere for oss som arbeidsgivere og arbeidssøkere, spesielt der hvor arbeidssøkerne tidligere var nødt til å skrive en søknad.

Når vi får en match så ringer vi kandidaten, og hvis de passer til stillingen så ber vi de på  jobbintervju. Hvis kandidaten fortsatt virker passende på intervjuet så ansetter vi personen, som vi har gjort mange ganger med Jyb-kandidater.

  >  Les også: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

  Hva er deres erfaring av målrettet stilling på Jyb?

Målretting på Jyb gjør det lettere for oss å finne den riktige målgruppen fra første stund. Det er tidsbesparing for oss som selskap og vi kan løse oppdragene våre mye raskere.

Hvis jeg skulle fortalt en kollega hvordan målretting fungerer på Jyb, så hadde jeg sagt at det er et bra verktøy å bruke for å nå ut til den rette målgruppen. Hvis du har en stilling som krever en spesiell type utdannelse eller erfaring, så kan du finne de kandidatene via målrettet stilling på Jyb.

  > Test ut filteret for målrettet stilling her

  >  Les også: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter