Personvern

Personvernerklæring Jyb AS

Jyb AS er forpliktet til å beskytte ditt personvern.

Ditt personvern er viktig for oss og vi ønsker at du skal vite hvordan vi behandler dine personopplysninger.Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer, eller en arbeidsgivers vurdering av deg. Du har selv rett til å bestemme over dine egne personopplysninger.

Henvendelser kan rettes til jyb@jyb.no eller personvernombud@jyb.no

Grunnlag for vår behandling av dine personopplysninger

Vi behandler dine personopplysninger for å oppfylle våre forpliktelser ovenfor deg og imøtekomme den anmodning du gjør ved å registrere deg.

Hvordan vi bruker personopplysninger

Jyb AS tilbyr en rekrutteringsplattform hvor kunder kan publisere stillinger som igjen kobler disse med arbeidssøkere som har registrert seg. Web –og app løsningen kommer deretter med anbefalinger til begge parter basert på algoritmer Jyb har utviklet. I den forbindelse vil personopplysninger deles med våre kunder som en del av rekrutteringsprosessen.

Vi behandler kun opplysninger om deg som du selv registrerer, og som har tilknytning til avtaleformålet.

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for formålet. Opplysninger vil bli slettet 2 år etter at du sist var aktiv, eller når du selv ber om at opplysningene slettes.

I tillegg til formålet over, forbeholder vi oss retten til å gi deg relevant informasjon i forbindelse med levering av tjenesten og ta kontakt ved behov.

Det er frivillig å samtykke til videre lagring. Hvis du samtykker vil vi benytte opplysningene videre i inntil 2 år etter siste aktivitet, eller til du gir oss beskjed om at du vil bli slettet. Dersom du ikke gir oss tilbakemelding på forespørsel om sletting, vil vi i henhold til rutine slette dine personopplysninger, i tråd med denne erklæringen. Du kan gi oss melding om sletting her: jyb@jyb.no.

Jyb AS vil for øvrig behandle personopplysninger i henhold til gjeldende norsk lov om personvern.

Dataens plassering og utlevering til tredjeparter

Data som genereres av Jyb lagres på servere i Norge og det er kun personell i Norge som har tilgang til denne. Utviklere i tredjeland har i dag tilgang på produksjonsdata men vi vil finne løsninger for å sette opp barrierer mellom produksjon og test data senere.

Data som genereres i Jyb lagres på server i Norge. Norsk personell, samt personell i godkjent tredjeland har per i dag tilgang til produksjonsdata.

Vi deler også mailadresser og navn på brukere med tredjeparten “Customer.io” i forbindelse med kundekommunikasjon og automatisert markedsføring.

Dine rettigheter

Du kan til enhver tid se hvilke opplysninger vi har om deg på profilen din. Du har rett til å be om innsyn i, og korrigering eller sletting, av personopplysninger eller begrensning av behandlingen, til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Alle disse rettigheter blir ivaretatt gjennom våre innebygde løsninger for informasjonssikkerhet og personvern, samt ved å ta kontakt med Jyb direkte.

Cookies (Informasjonskapsler)

Når du besøker Jybs nettside registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en “cookie”. En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som lagres lokalt hos deg. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer.

Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser til hvordan du kan slette/avvise informasjonskapsler.

Hvilken informasjon registreres om deg som besøkende på våre nettsider:

Når du besøker Jyb på nett, registrerer vi ulike typer informasjon om deg som brukes ved hjelp av cookies og i noen tilfeller din IP-adresse:

  • Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • Din web-adferd innenfor vårt domene, som hvilke sider du besøker, hvor ofte og hvilke sider du kommer fra i forbindelse med markedsføringskampanjer.
  • Informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.

All datatrafikk mellom din nettleser og våre servere er kryptert, og blir lagret med våre strenge krav til datasikkerhet.

Formålene og hvordan vi benytter data som er samlet inn på nettstedet

Analytiske formål For å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi:

  • Appsflyer
  • Google analytics
  • Facebook business manager
  • Interne rapporter

Her analyserer vi data slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. Data fra Googles informasjonskapsler, som for eksempel IP-adresse lagres anonymisert på Googles servere. Disse verdiene er anonyme og inneholder ingen informasjon som kan spores tilbake til deg.

Informasjonskapsler som brukes til dette formålet er: 

  • SID
  • NID
  • IDE
  • Session state cookies
  • First party cookie
  • Third party cookie

Kommunisere med bruker

Vi bruker et støttesystem som heter Customer.io for å kommunisere med deg som bruker. Her innhentes data fra Jyb for at vi raskt skal kunne hjelpe deg om du har problemer og tar kontakt med oss.

Personlig tilpasninger

For å sikre at innhold blir mest mulig relevant for deg, bruker vi informasjonskapsler som inneholder data som for eksempel språk, segment og digital enhet. Opplysningene vi innhenter i forbindelse med bruk av nettstedet kan i visse tilfeller bli kombinert med informasjon fra ditt øvrige kundeforhold.

Informasjonskapsler som brukes til dette formålet er: 

  • Persistent cookie
  • _ga cookie