Matchet på Jyb 🤝 OØCG

Les erfaringen fra Oslo Øst Consulting Group om hvordan de matchet med sin nye ansatt på Jyb.

  Hvem er dere?

OØCG er et IT-konsulenthus stort sett bestående av konsulenter som har jobbet for større konsulenthus tidligere. I tillegg til å hjelpe bedrifter med alt fra IT-utvikling, prosjekt-/test-ledelse, strategi og kunstig intelligens, har vi et sterkt fokus på å etablere og utvikle startups. Vi er for tiden involvert i to startups som er godt i gang (Ledidi AS og Lesemester AS). Det er denne kombinasjonen av å jobbe som konsulenter, og å drive med startup som motiverer oss og vi ønsker å tiltrekke oss likesinnede kandidater.

Fredrik
Arbeidsgiver

Alv
Jobbsøker

  Hvorfor er det viktig for dere å finne gode kandidater?

Vi er ikke store, og har heller ingen umiddelbare ambisjoner om å vokse veldig, så vi er helt avhengige av å få inn riktige og motiverte kandidater. En perfekt profil for oss er en fremoverlent, motivert, selvgående og positiv person med gode akademiske resultater. Bakgrunn fra IT er ikke strengt tatt nødvendig, men man må ha en interesse for teknologi og gjerne startup.

  Hva synes dere om å bruke Jyb til rekruttering?

Vi fikk høre om Jyb via en annonse på Snapchat, og ville prøve det ut for å få tilgang på kandidater raskere.

Prosessen fra vi matchet med jobbsøkeren på Jyb til vi gjorde ansettelsen gikk ganske raskt. Vi startet dialogen via chat i Jyb – så over CV, tok en kaffe og hadde et litt «dypere» intervju, og etter det var vi helt sikre på at dette var noen vi ville satse på. Det var bedre å bruke Jyb sammenlignet med andre rekrutteringsløsninger. Kontakten med relevante profiler oppnås raskere og prosessen går fortere.

  Hva synes jobbsøkeren om Jyb?

Jobbsøkeren synes det var både spennende å intuitivt å bruke Jyb.

– Man initierer rekrutteringen med en langt mer uformell tilnærming enn ved ordinære søknadsprosesser, samtidig som appen sikrer en god håndtering og formidling av det formelle rammeverket som bør være til stede for begge parter.

  >  Les også: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter