40.000+ jobbsøkere har lagd profil
2.000+ bedrifter har lagd bruker

Kandidater

Dette ble veldig riktig for meg. Jeg kom raskt i direkte kontakt med de som ansetter og det opplevdes mer personlig. Allerede 24 timer etter jeg lagde profil var han i kontakt med flere arbeidsgivere. Fra jeg matchet med bedriften til jeg fikk jobb, tok det kun ti dager.
Les NRK-artikkel
Atle
Fikk jobb som Account Manager
Jeg digget det! Rett og slett. Jeg vet selv at det er mange der ute som synes at det å søke jobb er en vanvittig tungvint prosess. Jyb er enkelt, og vi liker det sånn.
Jeg vil absolutt anbefale Jyb!
Les innlegget
Marina
Fikk jobb som salgsagent
Jeg tenkte jeg skulle gå inn og se om det var noen potensielle arbeidsgivere uten at jeg måtte bruke så lang tid på dette her med å sende søknad og cv, men bare gjøre det raskt. Så ble jeg kontaktet av en bedrift, og fikk intervju og jobb ganske kort tid etterpå.
Se innlegg og video
Elma
Fikk jobb som medierådgiver
Jeg synes det var både spennende å intuitivt å bruke Jyb. Man initierer rekrutteringen med en langt mer uformell tilnærming enn ved ordinære søknadsprosesser, samtidig som appen sikrer en god håndtering og formidling av det formelle rammeverket som bør være til stede for begge parter.
Les innlegget
Alv
Fikk jobb i Oslo Øst Consulting Group

Bedrifter

Vi testet ut funksjonen «målrettet stilling» på Jyb, og så tydelig potensiale til denne funksjonen etter å ha fått flere kandidater som passet til filteret vi valgte. Funksjonen er meget brukervennlig og sørget for at vi kom i kontakt med kandidatene raskere enn andre lignende løsninger. Jyb har hjulpet oss med å finne kandidater som vi vanligvis ikke finner på LinkedIn.
Se artikkelen
Martin
Partner / Headhunter
Vi rekrutterer normalt gjennom Finn.no eller via rekrutteringsselskap. Med Jyb var prosessen rask og effektiv. Jeg kom i kontakt med en interessert kandidat, som en kort uke senere var på intervju og som jeg ansatte. Normalt tar rekrutteringsprosessen mye lenger tid. Jyb er lett og raskt å komme i gang med og å bruke. Jeg vil absolutt anbefale andre arbeidsgivere å bruke Jyb.
Les intervjuet
Paul
Tidligere Country Manager
Vi er nødt til å være innovative og sørge for å være tilstede der kandidaten er, og så et potensiale for å tiltrekke nye talenter. I dag bruker samtlige rekrutterere Jyb daglig. Målretting på Jyb gjør det lettere for oss å finne den riktige målgruppen fra første stund. Hvis du har en stilling som krever en spesiell type utdannelse eller erfaring, så kan du finne de kandidatene på Jyb.
Se hele videointervjuet
Sindy
Rekrutterer
Som innovativt selskap er vi alltid ute etter spennende metoder å finne kandidater.
Jyb er et godt verktøy for nettopp det!
Les NRK-artikkelen
AYR logo Simen A. W. Olsen
Simen
Salgsdirektør
Etter å ha brukt Jyb aktivt i noen måneder har jeg fått tak i mange gode kandidater og gjennomført flere ansettelser! Jyb er en spennende kandidatplattform som jeg kommer til å fortsette å bruke aktivt fremover!
Christian
Partner og Headhunter
Vi er et rasktvoksende selskap. Man må finne sultne folk og de riktige folkene. Med Jyb får man en uformell prat. Tid er penger og om man klarer å kutte ned på 50 prosent av intervjuene, men fortsatt får fanget gullfuglen har man spart nettopp tid – og penger.
Det opplever vi at vi gjør ved å bruke Jyb!
Dennis
Styreleder
Prosessen fra vi matchet med jobbsøkeren på Jyb til vi gjorde ansettelsen gikk ganske raskt. Vi startet dialogen via chat i Jyb – så over CV, tok en kaffe og hadde et litt «dypere» intervju, og etter det var vi helt sikre på at dette var noen vi ville satse på. Kontakten med relevante profiler oppnås raskere og prosessen går fortere sammenlignet med andre rekrutteringsløsninger.
Les intervjuet
Fredrik
Daglig leder
Vi har fire nye ansatte som har kommet via deres systemer. Dette er fire ansatte vi sikkert ikke hadde fått fatt i uten Jyb! Takk for nytenkende rekruttering og et supert alternativ til den tradisjonelle søkerbasen.
Leon
Salgssjef
Vi er så fornøyde med Jyb! Vi har savnet en slik lettvint og effektiv løsning. Vi får direkte kontakt med aktuelle kandidater og prosessen går mye raskere enn ved eventuelle andre løsninger. Vi har både fått kontakt med flere kandidater, i tillegg til at opptil flere har blitt ansatt hos oss.
Takk for at dere gjør en slik god jobb!
Elisabeth
Tidligere Recruitment Manager DS
Vi har ansatt flere gjennom Jyb. siden 2017 har vi ansatt 5 personer som har blitt gode ansatte, en ble teamleder og meget lukrativ. Rekruttering innen direktesalg har mange utfordringer som er vanskelige å løse, men med Jyb har det blitt enklere å finne folk som gjør en innsats.
Martin Stadheim
Salgssjef

 

Mer

 

  >  Les: Se intervjuer og artikler i pressen om Jyb

 

  >  Les: Intervjuer med jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 

 


Du og 1.800 andre bedrifter har startet her

Lag gratis bruker og legg ut stilling i dag

 

Lurer du på noe? 🤔💭

 

Uansett hva – bare bruk vår chat, eller kontakt oss på 922 90 699 eller jyb@jyb.no 😊💡