Dette står i media om Jyb

Jyb har blitt kalt både «Tinder» for jobbsøkere og rekrutteringsbransjens fremtid. Se hva som står i presse og media om Jyb her.

TV2: Ny app: «Tinder» for jobbsøkere

– Det er tøft å være arbeidssøker i et krevende arbeidsmarked, men det finnes verktøy som hevder å gjøre prosessen enklere. For ved hjelp av «swiping» og «matching» skal arbeidsgivere og jobbsøker nå finne hverandre.

NRK: Atle fikk jobb gjennom «Tinder»-app for arbeidslivet

– Atle Gravdal fikk drømmejobben gjennom den norske rekrutteringsappen Jyb. Ekspert mener liknende tjenester er rekrutteringsbransjens fremtid.

Ledernytt: Mer effektivt jobbsøk

– Med dagens teknologi er det enklere enn noen gang å finne det man trenger og å komme i kontakt med hverandre. Likevel kan dagens metoder for å søke jobb og rekruttere være utmattende og tidkrevende. Dette var det noen som ønsket å gjøre noe med.

Bergen Student-TV: Javasnutt – Episode 2: Jyb

– I dagens samfunn hvor vi forventer at all kommunikasjon skal foregå kjapt og enkelt kommer Jyb som et friskt pust i forhold til de treige og etablerte måtene å lete etter jobb på.

Finansavisen: Jobb-flørten

– Jyb bruker en sveipeteknologi og matchingsystem som kan sammenlignes med Tinder. Men i stedet for å finne en partner for livet eller for en natt, har Jyb som mål å matche potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere.

Dagens Næringsliv: Sveiper seg til jobber

– Ifølge Røian skal Jyb være et sted hvor rekrutterere kan komme i kontakt med potensielle ansatte og folk som er i fast jobb kan sjekke hva som finnes ute på markedet.

 

  >  Les: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

Fra Jyb til jobb

Jyb er ikke lenger aktivt for nye brukere

Skjermbilde av app