Dette står i media om Jyb

Se hva som står i presse og media om den mye omtalte appen Jyb her.

NRK

Atle fikk jobb gjennom «Tinder»-app for arbeidslivet

– Atle Gravdal fikk drømmejobben gjennom den norske rekrutteringsappen Jyb. Ekspert mener liknende tjenester er rekrutteringsbransjens fremtid.

 

TV2

Ny app: «Tinder» for jobbsøkere (+ intervju på God Morgen Norge)

– Det er tøft å være arbeidssøker i et krevende arbeidsmarked, men det finnes verktøy som hevder å gjøre prosessen enklere. For ved hjelp av «swiping» og «matching» skal arbeidsgivere og jobbsøker nå finne hverandre.

 

Ledernytt

Mer effektivt jobbsøk

– Med dagens teknologi er det enklere enn noen gang å finne det man trenger og å komme i kontakt med hverandre. Likevel kan dagens metoder for å søke jobb og rekruttere være utmattende og tidkrevende. Dette var det noen som ønsket å gjøre noe med.

 

Utetrend

Jyb – din vei til drømmejobben!

– Jobbmarkedet styres av en generasjon som fremdeles kaller CV for curriculum vitae. Ingen har gjort noe innovativt der enda og det har inspirert oss. Bare se på Uber og Airbnb, som snudde sine bransjer på hodet. Det er her Jyb kommer inn.

 

Bergen Student-TV

Javasnutt – Episode 2: Jyb

– I dagens samfunn hvor vi forventer at all kommunikasjon skal foregå kjapt og enkelt kommer Jyb som et friskt pust i forhold til de treige og etablerte måtene å lete etter jobb på.

 

Finansavisen

Jobb-flørten

– Jyb bruker en sveipeteknologi og matchingsystem som kan sammenlignes med Tinder. Men i stedet for å finne en partner for livet eller for en natt, har Jyb som mål å matche potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere.

 

Dagens Næringsliv

Sveiper seg til jobber

– Ifølge Røian skal Jyb være et sted hvor rekrutterere kan komme i kontakt med potensielle ansatte og folk som er i fast jobb kan sjekke hva som finnes ute på markedet.

 

Noe vi har glemt? Ta gjerne kontakt