Dette står i media om Jyb

Jyb har blitt kalt både «Tinder» for jobbsøkere og rekrutteringsbransjens fremtid. Se hva som står i presse og media om Jyb her.

TV2: Ny app: «Tinder» for jobbsøkere

– Det er tøft å være arbeidssøker i et krevende arbeidsmarked, men det finnes verktøy som hevder å gjøre prosessen enklere. For ved hjelp av «swiping» og «matching» skal arbeidsgivere og jobbsøker nå finne hverandre.

NRK: Atle fikk jobb gjennom «Tinder»-app for arbeidslivet

– Atle Gravdal fikk drømmejobben gjennom den norske rekrutteringsappen Jyb. Ekspert mener liknende tjenester er rekrutteringsbransjens fremtid.

Ledernytt: Mer effektivt jobbsøk

– Med dagens teknologi er det enklere enn noen gang å finne det man trenger og å komme i kontakt med hverandre. Likevel kan dagens metoder for å søke jobb og rekruttere være utmattende og tidkrevende. Dette var det noen som ønsket å gjøre noe med.

Bergen Student-TV: Javasnutt – Episode 2: Jyb

– I dagens samfunn hvor vi forventer at all kommunikasjon skal foregå kjapt og enkelt kommer Jyb som et friskt pust i forhold til de treige og etablerte måtene å lete etter jobb på.

Finansavisen: Jobb-flørten

– Jyb bruker en sveipeteknologi og matchingsystem som kan sammenlignes med Tinder. Men i stedet for å finne en partner for livet eller for en natt, har Jyb som mål å matche potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere.

Dagens Næringsliv: Sveiper seg til jobber

– Ifølge Røian skal Jyb være et sted hvor rekrutterere kan komme i kontakt med potensielle ansatte og folk som er i fast jobb kan sjekke hva som finnes ute på markedet.

 

  >  Les: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

Fra Jyb til jobb

Skjermbilde av app