Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

Se erfaringer fra noen jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb.

Marina og Paul i Netigate – Netigate.net

Marina (jobbsøkeren)

Jeg digget det! Rett og slett. Enkelt, og ”kult”. Og jeg vet selv at det er mange der ute som synes at det å søke jobb er en vanvittig tungvint prosess. Jyb er enkelt, og vi liker det sånn. Det at du bare kan ”huke” av hva du vil ha og ser etter – samt bare skrive en kort tekst og basic informasjon om seg selv og sin utdannelse. Nei, det er rett og slett helt ypperlig!

Jeg vil absolutt anbefale Jyb! Det var vel allerede dagen etter ”matchen” med Paul i Netigate at jeg fikk en melding med spørsmål om hva slags jobb jeg var ute etter.

 Paul (arbeidsgiveren)

Vi rekrutterer normalt gjennom Finn.no og/eller via rekrutteringsselskap. Med Jyb var prosessen rask og effektiv. Jeg kom i kontakt med en interessert kandidat (Marina), som en kort uke senere var på intervju og som jeg ansatte.

Jeg vil absolutt anbefale andre arbeidsgivere å bruke Jyb.

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

 


 

Elma og Hallgeir i Vecora – vecora.no

Elma (jobbsøkeren)

Utdrag fra Linkedin-artikkelDet var veldig tilfeldig at jeg brukte Jyb. Jeg tenkte jeg skulle gå inn og se om det var noen potensielle arbeidsgivere, men også om det var noe seriøst der ute uten at jeg måtte bruke så lang tid på dette her med å sende søknad og cv, men bare gjøre det raskt. Så det var veldig tilfeldig at jeg lastet det ned. Så tok du (Hallgeir) kontakt, og så slettet jeg det etterpå.

 Hallgeir (arbeidsgiveren)

Utdrag fra Linkedin-artikkelJeg er jo daglig leder i et digitalt byrå nå. For meg, så er det veldig viktig å være tidlig ute på nye trender, teste ut ny teknologi, sånn at jeg både kan komme i forkant i forhold til kundene mine, men også sånn at jeg kan rådgi i forhold til hva som er beste anvendte teknologi.

Og vi testet Jyb bare et par dager før vi fant Elma og ansatte henne, så jeg ville absolutt anbefale å bare teste det ut. Se hvordan Jyb kan brukes. Vis folk hva man trenger. Vær tilgjengelig der brukerne er. Der er det samme som jeg sier med all annen type markedsføring: vær der brukerne er.

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

 


 

Atle og Bjørn i AYR – AYR.no

Foto: AYR AS

Atle (jobbsøkeren)

Utdrag fra NRK-artikkel: – Dette ble veldig riktig for meg. Jeg kom raskt i direkte kontakt med de som ansetter og det opplevdes mer personlig, sier han til NRK.
For Atle Gravdal ble dette en suksessoppskrift. Allerede 24 timer etter han lagde profil var han i kontakt med flere arbeidsgivere.

Og siden starten av august har han jobbet i det han betegner som drømmejobben. Som account manager i IT-bedriften AYR AS. Fra han matchet med bedriften til han hadde fått jobb, tok det ti dager.

Bjørn (arbeidsgiveren)

Utdrag fra NRK-artikkel: Daglig leder Bjørn Sjøstrøm i AYR AS, som ansatte Atle, forteller at de først tenkte at å rekruttere via en sånn app var overfladisk og tullete. Likevel valgte de å teste det ut.

Som et lite IT-selskap har AYR begrenset med ressurser på rekruttering. Sjøstrøm forteller at det tar lang tid å lese gjennom alle søknader og gi et godt, profesjonelt svar tilbake. Å forenkle den prosessen har mye å si.

– Det vil jo bare komme nye måter å rekruttere på. Tar man ikke disse innover seg, blir man fort gammeldags. Andre metoder er mer opptatt av erfaring og bakgrunn, men det er også viktig at personen passer inn. Jyb er åpenbart inspirert av en annen type app, men det er litt det samme å lykkes i arbeidslivet som i andre steder. Man må matche som mennesker, sier Sjøstrøm og hinter

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

 


 

Fredrik og Alv i OØCG – OECG.no

Foto: AYR AS

Alv (jobbsøkeren)

Utdrag fra innlegg: Jeg synes det var både spennende å intuitivt å bruke Jyb.

– Man initierer rekrutteringen med en langt mer uformell tilnærming enn ved ordinære søknadsprosesser, samtidig som appen sikrer en god håndtering og formidling av det formelle rammeverket som bør være til stede for begge parter.

Fredrik (arbeidsgiveren)

Utdrag fra innlegg: Prosessen fra vi matchet med jobbsøkeren på Jyb til vi gjorde ansettelsen gikk ganske raskt. Vi startet dialogen via chat i Jyb – så over CV, tok en kaffe og hadde et litt «dypere» intervju, og etter det var vi helt sikre på at dette var noen vi ville satse på.

Det var bedre å bruke Jyb sammenlignet med andre rekrutteringsløsninger. Kontakten med relevante profiler oppnås raskere og prosessen går fortere.

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter

 

Flere erfaringer fra Jyb på nett:

NRK-artikkel: Atle fikk jobb gjennom «Tinder»-app for arbeidslivet

Hvordan Sector Alarm finner kandidater på Jyb

Matchet på Jyb 🤝 OØCG