Takk for en spennende reise! 👋

 

For snart 5 år siden hadde vi en ide om hvordan vi kunne gjøre jobbsøk og rekruttering enklere, raskere – og litt mer behagelig.

På kort tid startet vi nye samarbeid, lanserte en app og webløsning på markedet og fikk tusenvis av brukere – samtidig som vi drev et helt annet selskap.

 

 

 

Alle tilbakemeldinger og oppmerksomhet på veien har formet produktet, og vi er stolte av å sammen ha skapt jobbmuligheter for tusenvis av jobbsøkere, og gitt små og store bedrifter en alternativ måte å finne gode kandidater.

   > Les også: Høydepunkter for Jyb 2016-2020

Markedet har vist seg å være mer utfordrende enn forventet, og selv om vi har og har hatt mange fornøyde brukere – har vi ikke klart å levere produktet som tilfredsstiller nok brukere til at Jyb blir et videre satsingsprosjekt, og dette beklager vi.

 

 

Vi har lenge levert en gratis løsning, og i nyere tid kommersialisert mot bedrifter med en optimistisk forventning om gradvis vekst. Med økende utgifter, og corona, ser vi nå at ressurser og investeringer vil gi mer verdi for kunder og ansatte i vårt andre selskap, Grønn Jobb.

Selv om det er trist å si farvel for denne gang, er vi motiverte for å sette alle tiltak inn i selskapet vårt som har gjort det mulig å drifte Jyb-prosjektet, Grønn Jobb, og forbedre våre produkter og tjenester innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse.

 

 

Vi kommer til å gjøre overgangen for brukere så enkel som mulig.  Fra og med i dag vil det ikke være mulig å lage ny bruker. Jyb vil fortsatt være tilgjengelig for brukere frem til 1. oktober 2020, slik at kontakt og prosesser kan fullføres.

Etter 1. oktober 2020 vil løsningen ikke lenger være tilgjengelig for bruk.

Takk for en spennende, utfordrende og lærerik reise! 👋