Nå kommer «Nye Jyb»!

Vi har gledet oss lenge til å vise dere «Nye Jyb»!

Vi har gledet oss lenge til å vise dere «Nye Jyb»!

Det siste året har for det meste gått i utvikling. Vi lanserer vår nye versjon av Jyb etter vår visjon om å gjøre jobbsøk og rekruttering enklere, raskere og litt mer behagelig – og etter mange gode tilbakemeldinger fra brukere.

Nyhet: Målrettet stilling

Kjernen av vår nye versjon, er funksjonen kalt «Målrettet stilling» – som vil gjøre det enda enklere for jobbsøkere og bedrifter å finne hverandre basert på gjensidig interesse og kvaliteter. Klikk på din brukertype nedenfor for å se video mer informasjon.

  For bedrifter

Bedrifter kan velge å legge ut en målrettet stilling for å gjøre rekrutteringen mer effektiv, ved å sende stillingen direkte til de beste kandidatene for jobben – og få opp interesserte kandidater så fort de viser interesse. I tillegg vil bedrifter betale en mindre sum som starter fra kun 129 kr per interesse, som betyr at man betaler bare for de resultatene man er ute etter.

  For jobbsøkere

Med målrettede stillinger vil du som jobbsøker få beskjed når bedrifter er ute etter en kandidat med dine kvaliteter – og du vil på den måten enklere se jobbene som kan passe for deg.

 

«Nye Jyb» er fortsatt «Jyb»

Det vil fortsatt være gratis tilgang til Jyb for både jobbsøkere og bedrifter, og alle de tidligere og gode funksjonene er fortsatt tilgjengelige – bare forbedret.

Bedrifter

Bedrifter får fortsatt gratis tilgang til tusenvis av jobbsøkere – og de kan sveipe på kandidater for å matche med de som viser gjensidig interesse. Bedrifter er som nevnt flyttet til webløsningen, og på den måten er det enklere og mer oversiktlig å bruke Jyb.

Jobbsøkere

Jyb er fortsatt helt gratis for jobbsøkere, og nå har den blitt enda enklere å bruke. Vis interesse for jobbene som passer for deg og match ved gjensidig interesse med bedrifter.

 

Lansering i Oslo

Lanseringen vil i første omgang skje i Oslo og omegn, og med det mener vi fra Oslo og ca. 100 km ut i alle retninger.

Så oppdater appen eller logg inn på webløsningen, og prøv ut våre nye funksjoner og forbedringer – og husk, vi kommer med flere nyheter fremover!