Målrettet stilling for jobbsøkere

Slik fungerer Jyb for jobbsøkere

Med den nye funksjonen for bedrifter, kalt målrettet stilling, kan en bedrift nå velge å sende en stilling direkte til en målgruppe av kandidater som de mener passer best for jobben.

Med målrettede stillinger vil du med andre ord få beskjed når bedrifter er ute etter en kandidat med dine kvaliteter – og du vil enklere se jobbene som kan passe for deg.

Se video og mer informasjon nedenfor.

 

Hvordan fungerer en målrettet stilling?

For at aktuelle bedrifter og kandidater skal komme enklere og raskere i kontakt med hverandre, kan bedrifter velge å sende en stilling rett til kandidatene de mener passer best for jobben, basert på innhold som:

  • Område
  • Aldersgruppe
  • Stillingsfunksjon
  • Bransjeerfaring
  • Ferdigheter
  • Nøkkelord nevnt i profilen

 

Hva betyr det når jeg er kvalifisert for en målrettet stilling?

Hvis du mottar en målrettet stilling betyr det derfor at du er innenfor målgruppen bedriften ønsker å nå, og at du mest sannsynlig har kvaliteter bedriften er ute etter.

Når du mottar et varsel om at du er kvalifisert for en målrettet stilling, vil denne stillingen vil være synlig for deg i maksimum 24 timer. Dersom du ikke gjør en handling innen 24 timer blir stillingen sendt til den neste relevante kandidaten i målgruppen.

 

Hva skjer når jeg viser interesse for en målrettet stilling?

Bedriften vil ikke se profilen din før du selv velger å vise interesse for jobben. Hvis du viser interesse for en målrettet stilling, vil bedriften få beskjed om dette og få tilgang til profilen din – og bedriften kan deretter velge å vise interesse tilbake for å matche som vanlig.