Matchet på Jyb 🤝 Norsale

Les hvordan Norsale har ansatt flere personer på Jyb.

Martin Stadheim
Salgssjef, Norsale

  Fortell litt om dere.

Norwegian Salesforce, også kalt Norsale, er et konsulentselskap som jobber med direkte markedsføring, hovedsakelig dørsalg. Dette har vi gjort siden 2012. Vi har høyt fokus på kvalitet på salget, klager er det verste vi vet.

Derfor er det viktig å finne ordentlige mennesker som er villige til å gjøre en ærlig innsats for pengene og ikke tar snarveier. Sånn sett er Jyb veldig fint for oss, da kandidater sveiper og gjør en innsats kontra å bare legge ut cv’en sin på Finn.no og vente.

  Hvordan har Jyb gjort rekruttering enklere for dere?

Rekruttering innen direktesalg har mange utfordringer som er vanskelige å løse, men noen ting som har blitt enklere er å finne folk som gjør en innsats som tidligere skrevet, samt større synlighet for oss.

Chat-funksjonen i Jyb har også vært en stor fordel for oss. Å delvis kvalifisere eller diskvalifisere kandidater ved å bli litt kjent med de før intervju er meget tidsbesparende, også for de som kommer på intervju. Hvis vi har delvis kvalifisert noen for jobben med noen direkte spørsmål har vi litt mer kunnskap om hvordan planlegge intervjuet for best resultater.

Vi har ansatt flere gjennom Jyb. siden 2017 har vi ansatt 5 personer som har blitt gode ansatte, en ble teamleder og meget lukrativ.

 

  >  Les også: Erfaringer fra jobbsøkere og bedrifter som matchet på Jyb

 Se Jyb for jobbsøkere

  Se Jyb for bedrifter