Stillinger

Tilbake

Se noen illustrasjoner av funksjonene her, eller gå til Ofte stilte spørsmål.

 

Sortere matcher

Du kan sortere kandidatene du har matchet med for en jobb ut ifra hvilket steg de er i prosessen. Du kan klikke på fanen til høyre i kandidatprofilen, eller enkelt dra og slippe kandidatene i de forskjellige stegene.

Dere kan også redigere stegene slik dere selv ønsker ved å endre navn og flytte på rekkefølgen, slik at det er tilpasset deres rekrutteringsprosess.

 

Send massemelding til flere kandidater


 

Ofte stilte spørsmål

 

Hvordan redigere eller avslutte en stilling?
Du kan enkelt redigere innholdet i en stilling ved å gå til Stillinger og klikke på Rediger på den aktuelle stillingen. Du kan avslutte en stilling ved å deretter sette utløpsdato på dagens dato.

 

Er det mulig å legge ut flere stillinger samtidig?
Det er dessverre ikke mulig å poste en stilling i flere byer samtidig.

 

Kan man duplisere/kopiere en eksisterende stilling?
Det er ikke mulig å duplisere eksisterende stillinger, men du kan lage maler. For å lage en mal skal du publisere en stilling.  Først skal du fylle stillings-informasjonen og til slutt får du 2 valg. Du kan enten velge å publisere stillingen eller du kan publisere og lagre som mal. Ved å lagre stillingen som mal kan du bruke denne til alle fremtidige stillinger. Det finnes ingen restriksjoner for antall maler, så du kan lage så mange du ønsker.

 

Hvordan kan vi som rekrutteringsbyrå poste stillinger for andre bedrifter?
Rekrutteringsbyråer kan bruke Jyb som alle andre bedrifter, og må derfor poste en stilling som vanlig – med informasjon om at denne stillingen er på vegne av en kunde/annen bedrift.

 


 

Kontakt oss dersom du trenger mer hjelp

Kaare Lenton
Suksess-manager
kaare@jyb.no
(+47) 484 58 649