Om oss

VÅR VISJON

Det er en mindre verden i dag enn det var for 50 år siden. Det er faktisk en mindre verden i dag enn det var for kun 5 år siden. Med dagens teknologi er det enklere enn noen gang å finne det man trenger og å komme i kontakt med hverandre. Likevel er dagens tradisjoner for å søke jobb, bygge relasjoner og rekruttere talenter utmattende, tidkrevende og rett og slett kjedelige.

Vi ønsker å skape en markedsplass redesignet for vår moderne og mobile hverdag. Vi ønsker å åpne jobbmarkedet og gjøre det enklere for personer og bedrifter å komme i kontakt med hverandre.

Dine muligheter i dag, og dine muligheter i fremtiden, kommer gjennom dine relasjoner. Hva om du enkelt kunne plassere disse relasjonene og mulighetene rett foran nesen din?

Ledige stillinger og jobbsøkere kan selvsagt avdekkes på mange forskjellige måter. Vi har imidlertid kommet frem til at det ikke finnes noen mer tilgjengelig og brukervennlig måte å tilpasse dagens jobbmarked enn til mobil.

Jyb er en app som passer perfekt til alle som ønsker at det å bygge relasjoner, åpne jobbmuligheter og utvikle karriere skal by på en positiv opplevelse.

Presse
"Jyb utfordrer nettgigantene Finn.no og Linkedin."
HALDEN ARBEIDERBLAD
"Jyb bruker en sveipeteknologi og matchingsystem som kan sammenlignes med Tinder. Der vil personer som matcher på gitte kriterier, kunne sveipes til høyre for videre kontakt. Mobilapplikasjonen er bygget på sveip og skroll, men i stedet for å finne en partner for livet eller for en natt, har Jyb som mål å matche potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere."
FINANSAVISEN

Teamet
DAN MARIO RØIAN
Co-Founder og Daglig leder
dmr@jyb.no
"Vi vil skape en plass hvor også passive jobbsøkere får en etterspurt mulighet til å ta en titt på markedet og få en innsikt i sin egen markedsverdi."
TOMMY WESTLIE
Co-Founder
tommy@jyb.no
"I dag er de ettertraktede talentene som er mest attraktive for bedrifter, usynlige på markedet. Med Jyb kan de posisjonere seg for potensielle muligheter."
JOACHIM GUSTAVSEN
Co-Founder
joachim@jyb.no
"Vi har tatt et skritt tilbake. Resultatet er å skape kontakt så snart det er en gjensidig interesse. Jyb starter med resultatet og jobber bakover."